Overige

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-6 van 7

per pagina
 1. Tascam DR-05X
  Tascam DR-05X

  Tijdsexpansie batdetectors als de Petterson D240x hebben een extern opname apparaat nodig om vleermuisgeluiden op te nemen. De Tascam DR-05X leent zich hier goed voor en is daarmee een essentieel onderdeel van uw uitrusting. De Tascam DR-05x wordt doormiddel van een 3.5 mm audio jack kabel verbonden aan de D240x. De vleermuisgeluiden worden opgeslagen in WAV indeling op een micro SD kaart. De opgenomen geluiden kunnen later teruggeluisterd en geanalyseerd worden op de computer, bijvoorbeeld met de Batsound analyse software. De Tascam DR-05X is origineel niet ontworpen voor vleermuisonderzoek maar voor opnames van muziek, net als de bij vleermuisonderzoekers populaire Edirol. Nu deze uit productie gehaald is, is de Tascam DR-05X een alternatief met goede prijs/kwaliteit verhouding. 

  € 119,99
 2. Solar Powerkit 60Wp
  Solar Powerkit 60Wp

  Zet u de BatLure of BatCounter in op een plek waar geen stroompunt voorhanden is? En zoekt u daarom voor langere tijd een elektriciteitsbron die het altijd en overal doet waar er zonlicht is? Speciaal hiervoor ontwikkelde Apodemus de Solar Powerkit 60Wp.   Voordelen van de Solar Powerkit 60Wp Geen stroompunt nodig. De Solar Powerkit levert voldoende stroom om de BatLure 4 uur per dag te laten werken. De werkelijke duur is afhankelijk van het seizoen, de hoeveelheid zonlicht en het soort geluiden dat u afspeelt. De BatCounter gaat zelfs 24 uur mee. Ingebouwde timer: hiermee kunt u lokgeluiden (van de BatLure) op precies het juiste moment afspelen.  Technische specificaties Gewicht: 11,5 kg (15,5 kg bij 24Ah). Gewicht zonnepaneel: 5,1kg. Oplaadtijd batterij: 3 tot 4 uur bij volle zon. Afspeeltijd BatLure zonder zonlicht: 40 uur bij 1 accu (80 uur bij 2 accu's). De BatCounter is continu actief. Spanning: 12V Capaciteit: 12Ah (optioneel: 24Ah). Zonnepaneel: 60Wp. Formaat kast: 430mm (h) x 330mm (b) x 200mm (d) (IP66, spatwaterdicht). Formaat paneel: 670 mm (h) x 530 mm (b) x 30 mm (d) Standaardlengte solarkabel: 3 m (inclusief MC-4 connectoren). De BatLure kan vast in de kast gemonteerd worden. Voorzien van een waterdichte aansluiting voor onze externe speaker. Programmeerbaar om in te schakelen op basis van tijd zonsopgang / zonsondergang, handmatig of altijd aan. Voorzien van programmeerbare laadcontroller (let op: losse kabel en software nodig, aanschafkosten circa €20,-) Wat zit er bij de Solar Powerkit 60WP? Installatiekast Zonnepaneel Bevestigingsmateriaal om één BatLure in te bouwen. Doorvoer voor een kabel naar binnen. 2x sleutel. Reserve zekering. Let op: dit product wordt geleverd exclusief de BatLure of BatCounter. Extra opties: Tweede accu Verstelbare steunen voor het zonnepaneel Neem hiervoor contact met ons op. Ondersteuning nodig bij montage, instellingen of heeft u specifieke wensen? Apodemus kan voor u de montage en inbedrijfsstelling regelen. Neem hiervoor contact met ons op via info@apodemus.eu. Heeft u specifieke wensen voor de Solar Powerkit 60Wp? Laat het ons dan ook weten. Wij kunnen het apparaat aanpassen aan alle omstandigheden. Bij niet-ideale zon- of montageomstandigheden kunnen we ook de verwachte opbrengst voor u uitrekenen. Liever een Solar Powerkit 60Wp huren? Wilt u een Solar Powerkit 60Wp huren of meer informatie over de verhuur van de Solar Powerkit 60Wp? Kijk dan op onze verhuurpagina of neem contact met ons op via rent.equipment@apodemus.eu. Neem ook een kijkje op onze verhuurpagina voor meer van onze verhuurproducten.

  € 1.141,95
 3. 3,5mm Jack cable right angle
  3,5mm Jack cable right angle

  Deze kabel heeft twee vergulde jack-pluggen van 3,5 mm (mannelijk) waarvan er 1 haaks is geplaatst zodat je de kabel ook op moeilijk toegankelijke plekken kunt aansluiten. Het is een kabel van 1 meter lang. De kwaliteitskabel kan gebruikt worden voor het verbinden van een batdetector aan een opnameapparaat. Wanneer een kabel los wordt besteld, dan wordt deze zonder verdere verpakking in een envelop verzonden.

  € 9,99
 4. 3,5mm jack cable, 1m
  3,5mm jack cable, 1m

  Deze kabel heeft twee vergulde jack-pluggen van 3,5 mm (mannelijk). Het is een kabel van 1 meter lang. De kwaliteitskabel kan gebruikt worden voor het verbinden van een batdetector aan een opnameapparaat. Wanneer een kabel los wordt besteld, dan wordt deze zonder verdere verpakking in een envelop verzonden.

  € 9,99
 5. 3,5mm jack cable
  3,5mm jack cable

  Deze kabel heeft twee vergulde jack-pluggen van 3,5 mm (mannelijk). Het is een kabel van 2 meter lang. De kwaliteitskabel kan gebruikt worden voor het verbinden van een batdetector aan een opnameapparaat. Wanneer een kabel los wordt besteld, dan wordt deze zonder verdere verpakking in een envelop verzonden.

  € 9,99
 6. Pettersson D200 Hoesje
  Pettersson D200 Hoesje

  Hoesje gemaakt voor de Pettersson D200-serie. De niet meer verkrijgbare maar zeer geliefde Edirol past ook in dit hoesje.

  € 30,00