Webwinkel

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-30 van 48

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Pettersson D200 Hoesje
  Pettersson D200 Hoesje

  Hoesje gemaakt voor de Pettersson D200-serie. De niet meer verkrijgbare maar zeer geliefde Edirol past ook in dit hoejse.

  € 30,50
 2. Harpval
  Harpval

  Harpval van 4,2m². Volledig besnaard en geleverd met vangnet van polyester/ katoen. Inclusief lichtgewicht draagtas.

  € 2.300,00
 3. Fenix HP10
  Fenix HP10

  De Fenix HP10 is een handige en compacte hoofdlamp.

  € 65,99
 4. Elekon Ultrasonic FG mic
  Elekon Ultrasonic FG mic

  Omnidirectioneel elektret condenser ultrasoon microfoon met ingebouwde voorversterker. Frekwentiebereik: 10 to 130 kHz De 3,5 mm verguld plug maakt hem geschikt als microfoon voor de Elekon BatLogger, BatLogger M en Batlogger C. Deze microfoon laat ook de temperatuur metingen van de BatLoggers toe.

  € 175,00
 5. Elekon Batlogger M
  Elekon Batlogger M

  De Elekon Batlogger M is de doorontwikkeling van de eerste batlogger van Elekon. Naast de opname van vleermuisgeluiden zelf en het tijdstip en de datum van de opname registreert de Batlogger M ook de GPS-coördinaten van de waarneming via de ingebouwde GPS ontvanger, alsook de omgevingstemperatuur. De instellingen van de detector stel je via de display en/of SD card in. Via de display kan de peakfrequentie gevolgd worden. De Batlogger M heeft een interne accu waarmee meerdere nachten na elkaar opnames gemaakt kunnen worden. De gegevens worden opgeslagen op een SD-kaart. Met de gratis bijgeleverde ‘BatExplorer software’ kan u de verzamelde data eenvoudig beheren en verder analyseren. De software is zowel beschikbaar voor Windows als voor Mac-OS gebruikers en omvat een basis identificatiesoftware, die suggesties maakt die door de gebruiker gevalideerd moeten worden. In Nederland wordt dit toestel onder andere gebruikt voor monitoring met transecten met de wagen (project autovleren) en voor de gemeentebrede inventarisaties met een zogenaamde “hopping bat-detector”. De Elekon Batlogger-M. Wordt met microfoon, SD card, lader, oorluidsprekertje en handleiding in zijn koffertje geleverd.

  € 2.120,00
 6. Elekon Batscanner Stereo
  Elekon Batscanner Stereo

  De Batscanner Stereo van Elekon maakt het mogelijk om de vliegroutes van vleermuizen nauwkeurig te volgen. De scanner zet ultrasoon geluid om in hoorbaar geluid door middel van het ‘mixer principe’ (heterodyne). Waar de Elekon Batscanner Stereo zich onderscheidt is dat hij automatisch de frequentie aanpast naar de beste luisterfrequentie of piekfrequentie van het signaal. Zo kan de gebruiker zich focussen op het observeren van gedrag en is het niet langer nodig om tijdens het luisteren de frequentie aan te passen. De piekfrequentie wordt, zelfs bij een korte passage, weergegeven op de display. De scanner vertaalt de ultrasone geluiden vervolgens naar een stereo geluidsspoor zodat de vliegbeweging met de koptelefoon gevolgd kan worden. Voor onderzoek aan vliegroutes is dit een aanzienlijk voordeel. De detector wordt door vele onderzoekers ook gebruikt als tweede detector: als scanner om zeker te zijn dat er geen vleermuizen worden gemist op andere frequenties dan deze waar de hoofddetector is afgestemd. Vanwege zijn kleine formaat en prettige ligging in de hand is de Batscanner Stereo van Elekon een goede metgezel.

  € 305,49