Field equipment

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 46

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 3,5mm jack cable
  3,5mm jack cable

  Deze kabel heeft twee vergulde jack-pluggen van 3,5 mm (mannelijk). Het is een kabel van 1,5 meter lang. De kwaliteitskabel kan gebruikt worden voor het verbinden van een batdetector aan een opnameapparaat. Wanneer een kabel los wordt besteld, dan wordt deze zonder verdere verpakking in een envelop verzonden.

  € 10,17
 2. Anabat Walkabout
  Anabat Walkabout

  Intuïtief en visueel zijn twee woorden die goed passen bij de Anabat Walkabout. De Walkabout werkt op het populaire besturingssysteem Android van Google en wordt bediend met een 5” touchscreen. De Anabat Walkabout kan opnemen over het gehele spectrum van frequenties. Het sonogram kan in real-time bekeken worden op de display. Tijdens de opnames is het mogelijk om op de display ook notities toe te voegen. Het opslaan en afspelen van opnames is eenvoudig door het bestandsbeheer systeem, net als het toekennen van soorten-labels. De ingebouwde GPS-module zorgt ervoor dat je calls kan ‘Geotaggen’ terwijl je route wordt vastgelegd. Hier is geen actieve internetverbinding voor nodig, wat handig is bij werk op afgelegen plekken. Uitgerust met een robuuste behuizing is dit een goede metgezel voor de visueel ingestelde vleermuisspecialist.

  € 1.486,77
 3. Ansmann Focus headlight
  Ansmann Focus headlight

  Stelt u zich de volgende situatie voor. Na avonden slecht weer zijn de omstandigheden dan eindelijk goed genoeg om onderzoek te gaan doen. ’s Avonds stapt u op locatie uit de auto. Een snelle controle leert dat u alles bij u hebt, behalve uw hoofdlamp! Gelukkig hebt u nog een extra lamp standaard in de auto liggen. De Ansmann Focus is de ideale back-up hoofdlamp mocht u onverhoeds problemen hebben met uw eigen hoofdlamp. Ideaal om standaard mee te vervoeren in het handschoenenkastje. Geen gedoe, wel verlichting. De Ansmann Focus werkt op drie AAA batterijen en heeft een heldere LED-lichtbundel met variabele focus. Interessante extra aan de Ansman focus is dat deze hoofdlamp ook een rood lampje op de batterijbak op het achterhoofd heeft. Zo bent u ook tijdens vleermuisonderzoek op de fiets langs achter goed zichtbaar.  Specificaties Ansmann Focus Hoofdlamp: 3.0W Digital White LED 70 lumen / 3500 lux Energiepakket bevestigd aan de rug voor optimaal comfort met een rode LED in het batterijcompartiment Bedrijfstijd is ongeveer 10 uur Beam is ongeveer 120 meter 3x ANSMANN Micro AAA batterijen meegeleverd Instelbare hoek van de lamp

  € 16,49
 4. Apodemus Case
  Apodemus Case

  De Apodemus tas biedt ruimte aan uw apparatuur en materiaal voor vleermuisonderzoek. De tas heeft een inhoudsafmeting van 22 x 11,5 x 20,5 cm en biedt ruimte aan bijvoorbeeld een batdetector, een opnameapparaat zoals de Tascam DR-05, kabeltjes, en andere essentiële materialen tijdens het veldwerk. De tas is voorzien van een ritssluiting en de vakken voor uw apparatuur zijn verstelbaar naar gelang de grootte van de apparatuur. Zo is uw apparatuur veilig opgeborgen in een handzame tas.

  € 25,00
 5. Apodemus Light in the Dark Pen
  Apodemus Light in the Dark Pen

  Een kwalitatief hoogwaardige pen met een lamp functie. Het schrijven in het donker was nog nooit zo eenvoudig.

  € 2,48
 6. Apodemus Oplaadbare AA-batterijen 2.000mAh
  Apodemus Oplaadbare AA-batterijen 2.000mAh

  Het gemak van een eenmalige batterij en de voordelen van een oplaadbare batterij gecombineerd in één batterij. Uitpakken en direct te gebruiken net als een éénmalige batterij. Deze batterij houdt zijn energie langer vast, ook al heeft u deze al langer laten liggen. De oplossing voor de bewuste gebruiker. De Apodemus oplaadbare batterij is de oplossing voor de gebruiker van Alkaline batterijen en de gemiddelde gebruiker van oplaadbare batterijen. Direct te gebruiken Beter voor het milieu en kostenbesparend Inclusief handige opbergbox Tot 4x krachtiger dan Alkaline Tot 2100x herlaadbaar Zeer geringe zelfontlading 4 X AA 2000mAH NiMH

  € 9,75