Webwinkel

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 48

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Wintertelset - Hoofdlamp
  Wintertelset - Hoofdlamp

  Vleermuizen zijn in staat om zeer nauwe kieren en spleten te overwinteren. Om de dieren goed te kunnen tellen is daarom extra materiaal noodzakelijk nodig om in deze nauwe plekken te kunnen inventariseren. Onze wintertel set bevat al het nodige materiaal om overwinterende vleermuizen te zoeken te tellen. De set omvat een krachtige Fenix HP15 hoofdlamp waarmee u de handen vrij heeft en goed zich op uw omgeving heeft, een handig ovaal inspectiespiegeltje (B2) en een rechthoekige telescopische inspectiespiegel (K-2-L).

  € 79,99
 2. Wintertelset- Zaklamp
  Wintertelset- Zaklamp

  Vleermuizen kruipen soms diep weg in nauwe kieren en spleten te overwinteren. Om de dieren goed te kunnen vinden en determineren zijn een goede zaklamp en inspectiespiegeltjes onontbeerlijk. Deze wintertel-set omvat al het nodige materiaal om overwinterende vleermuizen te zoeken in kieren en spleten. De set omvat een krachtige Fenix LD22 zaklamp, een handig ovaal inspectiespiegeltje (B2) en een rechthoekige telescopische inspectiespiegel (K-2-L).

  € 69,99
 3. Vleermuizen - Alle soorten van Europa en Noordwest-Afrika
  Vleermuizen - Alle soorten van Europa en Noordwest-Afrika

  In deze Nederlandse versie van dit populair-wetenschappelijke standaardwerk worden alle 51 vleermuizensoorten van Europa en Noord- West Afrika beschreven en wordt er diepgaand op de achtergrond en kenmerken van vleermuizen ingegaan. Auteurs Christian Dietz, Otto Von Helversen, Dietmar Nill ISBN10 9052107394 ISBN13 9789052107394

  € 59,95
 4. Tascam DR-05 V2
  Tascam DR-05 V2

  Tijdsexpansie batdetectors als de Petterson D240x hebben een extern opname apparaat nodig om vleermuisgeluiden op te nemen. De Tascam DR-05 leent zich hier goed voor en is daarmee een essentieel onderdeel van uw uitrusting. De Tascam DR-05 wordt doormiddel van een 3.5 mm audio jack kabel verbonden aan de D240x. De vleermuisgeluiden worden opgeslagen in WAV indeling op een micro SD kaart. De opgenomen geluiden kunnen later teruggeluisterd en geanalyseerd worden op de computer, bijvoorbeeld met de Batsound analyse software. De Tascam DR-05 is origineel niet ontworpen voor vleermuisonderzoek maar voor opnames van muziek, net als de bij vleermuisonderzoekers populaire Edirol. Nu deze uit productie gehaald is, is de Tascam DR-05 een alternatief met goede prijs/kwaliteit verhouding. 

  € 109,99
 5. Apodemus tas
  Apodemus tas

  De Apodemus tas biedt ruimte aan uw apparatuur en materiaal voor vleermuisonderzoek. De tas heeft een inhoudsafmeting van 22 x 11,5 x 20,5 cm en biedt ruimte aan bijvoorbeeld een batdetector, een opnameapparaat zoals de Tascam DR-05, kabeltjes, en andere essentiële materialen tijdens het veldwerk. De tas is voorzien van een ritssluiting en de vakken voor uw apparatuur zijn verstelbaar naar gelang de grootte van de apparatuur. Zo is uw apparatuur veilig opgeborgen in een handzame tas.

  € 36,30
 6. Verwarmde vleermuiskast
  Verwarmde vleermuiskast

  De Heated Bat Box is ontstaan vanuit de vraag van ecologen om een middel om succesvol het verlies van kraamkolonies van gewone dwergvleermuizen te kunnen mitigeren/compenseren. Wanneer panden gesloopt of geïsoleerd worden en daar vleermuizen aanwezig zijn moet er gemitigeerd worden. Door het plaatsen van een Heated Bat Box verhoogt u de kans op het succesvol mitigeren van kraamkolonies van onder andere gewone dwergvleermuis. Onderzoek in de UK toont aan dat doordat de kast verwarmd is, de kans op kolonisatie door gewone dwergvleermuizen, maar ook andere soorten aanzienlijk verhoogt. De Heated bat box kan zowel aan de muur als op een paal geplaatst worden. De Heated bat box wordt in Groot-Britannië en Ierland al langere tijd ingezet voor de mitigatie van vleermuizen, en is via Apodemus nu ook te verkrijgen op het vaste land. In combinatie met een Batlure kunnen de vleermuizen naar de Heated bat box gelokt worden. Zo verhoogt u kans om succesvol te mitigeren. De Heated Bat box wordt aangesloten op het stroomnet waardoor een constante temperatuur binnen in de kast gegarandeerd kan worden.

  € 625,00