BatLure Spinner

€ 597,50
Levertijd: uiterlijk na 2 werkdagen

Vanwege grote vraag hebben we een accessoire ontwikkeld, speciaal voor de BatLure: de BatLure Spinner! Door de BatLure spinner in combinatie met de BatLure te gebruiken verhoog je het vangsucces bij het vangen van verplaatsende vleermuizen in hun habitat.

De BatLure Spinner bestaat uit twee ultrasone luidsprekers waartussen een spiegeltje geplaatst is. Dit spiegeltje roteert op een as. Het geluid uit de speakers reflecteert op het ronddraaiende spiegeltje waardoor het verstrooid wordt. Het verstrooien van het geluid zorgt voor meer variatie in het signaal. Daardoor lijkt de geluidsbron te bewegen, wat volgens empirisch onderzoek zou leiden tot een hoger vangsucces.

De BatLure Spinner is een accessoire voor de BatLure, uitgebracht door Apodemus. Om de BatLure Spinner te kunnen gebruiken moet u in het bezit van een BatLure zijn.

Let op: Voor de BatLure spinner hebt u in ieder geval een BatLure van “serie BL1715001” of later nodig met firmwareversie “TAG 20190227" of later.

Deel uw ervaringen met de BatLure Spinner!

We werken graag aan de verbetering van onze producten. Hierbij stellen we uw feedback op prijs. Hebt u opmerkingen of verbeterpunten voor onze eerste serie spinners? We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen. Deelt u ze met ons via info@apodemus.eu?

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BatLure Spinner