‘Solutions for bat research’ , oplossingen voor vleermuisonderzoek, is al jaren onze slogan. Onze kracht zit in het leveren van oplossingen voor vleermuisonderzoek op het snijvlak van ecologie en techniek. We gaan ons hier nog meer op focussen. We richten ons meer op het werken aan producten waarmee het vleermuisonderzoek verder wordt geholpen!

De afgelopen jaren hebben we met onze eigen producten een sterk merk neergezet. Met passie en toewijding hebben we gewerkt aan het ontwikkelen van bijvoorbeeld de BatLure, de BatCounter en de BatLure Spinner. Maar ook projecten als bijvoorbeeld ‘Nachtvlucht’, waarmee we vleermuizen voor het grote publiek zichtbaar maken.

Deze producten en projecten zijn tot stand gekomen door te werken op het snijvlak van ecologische kennis en technische kunde. De combinatie van beide expertises heeft ervoor gezorgd dat er steeds weer innovaties op de markt gebracht zijn waar het vleermuisonderzoek mee geholpen is.

Focus op eigen producten

De komende jaren focussen we op het (door)ontwikkelen van bestaande en nieuwe producten voor het vleermuisonderzoek. We werken onder andere aan een boomcamera waarmee in nauwe holtes geïnventariseerd kan worden. En voor onze bestaande producten werken we door aan verbeteringen en technische toevoegingen die onze producten steeds weer een beetje beter maken.

Door meer te focussen op onze eigen producten kunnen we u van dienst zijn met datgene waar u voor bij Apodemus komt: ‘Solutions for bat research’!

batlure tips